Construirea unei case inteligente de lux

S-au eliminat toate îndoielile – tehnologia inteligentă devine ușor accesibilă publicului.

Nu există nicio îndoială că tehnologia caselor inteligente devine din ce în ce mai accesibilă pe piața de masă. Zilele în care locuința tehnologică de lux și sigură era accesibilă strict vedetelor și celor cu resurse nelimitate, au dispărut de mult. Construirea unei case inteligente de lux devine astfel din ce în ce mai populară în rândul populației generale și nu există un loc mai bun pentru a începe decât cu ușile de recunoaștere a feței. Aflați totul despre această tehnologie inovatoare și beneficiile sale în paragrafele de mai jos.

Tehnologii inteligente pentru casă – casa de lux a viitorului nostru

Tehnologia de casă inteligentă (SHT), denumită adesea automatizarea casei, utilizează diferite dispozitive pentru a oferi proprietarilor de case o securitate mai mare și un confort de neegalat. Însăși originile tehnologiilor de casă inteligentă datează din 1975, anul care marchează dezvoltarea primei tehnologii de rețea de automatizare a casei, X10. Această realizare remarcabilă realizată de Pipo Electronics nu numai că a pregătit calea pentru uimitoarea creștere viitoare a SHT-urilor, ci a realizat și un vis pe care science fiction-ul îl prezice de câteva decenii.

Unele dintre cele mai frecvent întâlnite exemple de tehnologii de lux pentru casă includ sistemul automat de udare a plantelor de casă și gazon, încuietori și deschizători inteligente, termostate inteligente care permit controlul de la distanță a temperaturii casei dvs., camere de securitate cu senzori de mișcare inteligenți, becuri inteligente și nu în ultimul rând cel puțin, ușile cu recunoaștere facială.

Ce sunt ușile cu recunoaștere a feței și a amprentelor digitale?

Platforma fiecărei case de lux inteligente este definită de recunoașterea feței sau de ușile cu recunoaștere de amprentă. Acestea joacă un rol extrem de important atunci când vine vorba de protejarea locuinței și a locuitorilor săi. Fie că sunteți cineva care:

  • vrea doar să încerce beneficiile caselor inteligente de lux pentru a vedea dacă i-ar putea plăcea să treacă la pasul următor

SAU

  • intenționează să integreze tehnologia inteligentă avansată în fiecare cameră a casei,

ușile cu recunoaștere a feței sunt o modalitate fantastică de a începe cu cel mai important aspect unic! Uitați de căutarea agitată a cheilor de casă, de pierderea cheilor de casă sau de îngrijorarea privind siguranța celor mici.

Vă întrebați cum funcționează efectiv ușile cu recunoaștere a amprentei sau feței?

Încuietorile ușilor cu amprente digitale vă oferă acces prin scanarea amprentei dvs. unice – acestea sunt cheile pe care pur și simplu nu le puteți pierde! Amprentele digitale sunt o metodă fantastică de identificare, datorită faptului că sunt extrem de detaliate. Acestea oferă o metodă de identificare sigură, neintruzivă, care vă va asigura casa fără a avea comparație.

O altă tehnologie de ultimă oră pentru casele inteligente este recunoașterea facială. Această tehnologie a fost concepută pentru a debloca ușa în doar 0,2 secunde, în mod similar cu modul în care iPhone X folosește recunoașterea facială pentru a debloca ecranul telefonului. Având posibilitatea de a înregistra câteva zeci de fețe și de a înscrie pe lista neagră o persoană neautorizată care încearcă să deschidă o ușă inteligentă, recunoașterea facială este cel mai sigur mod de a vă bloca casa.

Pirnar – design premiat și exterior de lux

Construirea unei case inteligente de lux nu a fost niciodată mai ușoară. Pirnar folosește tehnologia avansată de recunoaștere facială și amprentă digitală pentru a vă aduce crema cremelor – tehnologie de casă inteligentă de lux. Ușile premiate Pirnar asigură nu numai o creștere semnificativă a valorii casei dvs., dar garantează și un exterior uimitor, asemănător unei capodopere, care lasa intotdeauna o impresie de lux.

Colecția de uși cu recunoaștere a feței Pirnar este marcată de mânerele ușilor ascunse meticulos, de iluminarea blândă a intrării și de un design exterior admirabil, care se întinde cu mult peste așteptări. Suprafețele minimaliste realizate manual asigură ușile personalizabile și se încadrează frumos în diferite stiluri arhitecturale.

Încă aveți dubii? Citiți cele 5 motive pentru care ar trebui să investiți în ușile de intrare sau să luați legătura cu echipa noastră de asistență pentru a obține răspunsuri la orice întrebări pe care le-ați putea avea. Amintiți-vă: tehnologiile de casă inteligentă sunt viitorul fiecărei case.

By |2021-08-10T08:54:28+02:00august 3rd, 2021|Uși intrare Pirnar|

Recenzii

Go to Top