Avantajele generale ale ușilor de intrare din aluminiu

Aluminiul are o stabilitate naturală și, prin urmare, este extrem de rezistent. Datorită tehnologiei moderne și proprietăților speciale ale materialului, o ușă din aluminiu atinge o calitate foarte înaltă. Construcția stabilă asigură, de asemenea, o siguranță excelentă. Determinați singur echipamentele suplimentare de securitate și, dacă doriți, creșteți protecția împotriva efracției pentru o locuință sigură în care să vă simțiți mereu bine protejat, ca acasă.

Avantajele ușilor de exterior din aluminiu Pirnar

Datorită materialului de înaltă calitate, cu grosime mare a ușii și geam termoizolant opțional, o ușă de exterior din aluminiu asigură o izolare termică excelentă și, astfel, costurile de încălzire reduse.

 • proprietăți izolante excelente
 • modele unice
 • securitate excelentă
 • configurabile individual

Alegeți între diferite tipuri de sticlă pentru secțiunea dvs. luminoasă, uși frontale din aluminiu cu panouri laterale sau supralumină: sticlă transparentă, sticlă securizată și sticlă ornamentală. Am stabilit pentru dumneavoastră avantajele fiecărui tip de sticlă în detaliu.

> Uși de exteriordin aluminiu cu sticlă

Alegeți mânere personalizate pentru ușile din aluminiu

În comparație cu alte elemente ale unei uși din aluminiu, mânerul ușii primește de obicei puțină atenție. Dar tocmai acesta este atins în fiecare zi. Prin urmare, nu numai că ar trebui să fie proiectat atractiv, ci și să se simtă bine. Toate mânerele noastre sunt lucrate manual și fiecare piesă este unică. Alegeți între elemente mate și lustruite, precum și detalii fine.

La Pirnar, în funcție de model, există o varietate de opțiuni pentru mânerul ușii dvs. – de la mânere rotunde și pătrate până la mânere subțiri, mânere complet iluminate sau mânere încorporate în foaia ușii până la sistemul unic, invizibil – OneTouch – care activează mânerul ușii cu amprenta.

Gamă largă de modele de uși

Cu o gamă largă de modele, nuanțe, sticle și accesorii din care să alegeți, aveți la dispoziție o varietate de modele unice din care să vă inspirați.

În detaliu, acest lucru este exprimat în următoarele puncte:

 • protecție ridicată la efracție
 • izolare termică ridicată
 • izolare fonică integrată
 • stabilitate ridicată, rezistență la intemperii și durabilitate
 • ușor de întreținut
 • multe opțiuni de culoare
 • stabilitatea valorii

Uși din aluminiu de înaltă calitate în diverse linii premium

Toate seriile de uși de exterior Pirnar sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și impresionează prin eleganța lor atemporală. Prin urmare, capodoperele de design au primit deja premii de la o gamă largă de experți. Ușile din aluminiu sunt disponibile în trei serii de înaltă calitate: Optimum, Premium și Ultimum. Toate trei îndeplinesc cerințele înalte ale clienților noștri. Linia de bază conține deja cel mai înalt nivel de siguranță, rezistență, manopera impecabilă și design sofisticat.

Dacă doriți, puteți face upgrade la versiunea ușii din aluminiu cu sticlă fină, care este fabricată profesional și cu cel mai înalt nivel de măiestrie și precizie.

Cele mai vândute uși de intrare din aluminiu