Rezistență excepțională

Aluminiul este un material foarte durabil, robust și solid, datorită căruia ușa de exterior are o durată de viață extrem de lungă, sfidând efectele vremii și fluctuațiile majore de temperatură.

Izolare termică de top

Modelele Pirnar de uși de intrare din aluminiu, completate de cerceveaua de acoperire cu două fețe și geamul multistrat, au încorporată izolație superioară, motiv pentru care sunt, de asemenea, foarte eficiente din punct de vedere energetic și foarte economice.

Adaptare la orice cerință

Aluminiul permite producerea de uși de intrare în dimensiuni arbitrare, chiar peste standard, și posibilități infinite de proiectare, tratare a suprafeței și aplicarea a nenumărate tipuri de culori.

Siguranță maximă

Toate modelele de uși de intrare din aluminiu Pirnar se disting prin rezistența materialului și protecția antiefracție excepțională, asigurând astfel securitatea casei tale împotriva intrușilor.

Întreținere ușoară

Ușile din aluminiu nu necesită multă îngrijire și întreținere, o curățare temeinică cu agenți de curîțare blânzi, cu pH neutru sau alcalini este suficientă.