Ușa de intrare unică din aluminiu sau lemn cu panou lateral

O ușă frontală cu panou lateral este disponibilă în diferite materiale. La Pirnar puteți alege dintre aluminiu robust și lemn de înaltă calitate, tot în combinație. Ambele materiale oferă propriile avantaje în ceea ce privește protecția împotriva efracției, izolarea termică și costurile de întreținere. Utilizați configuratorul nostru pentru a selecta materialul potrivit pentru profilul ușii dvs.

Ușă de intrare din lemn cu un caracter natural

Lemnul este unul dintre cele mai vechi materiale de construcție, ceea ce îi conferă un farmec aproape istoric. Granulația sa naturală creează modele mari și radiază o căldură plăcută. Diverse tipuri de lemn masiv precum larice, molid și stejar sunt, de asemenea, foarte stabile și asigură o izolare termică naturală. Acest lucru previne pierderile de căldură și economisește costurile de încălzire.

Variați aspectul ușii dvs. de intrare din lemn cu glazuri, culori și decoruri moderne și elegante. Intrarea în casa ta devine piesa centrală unică a fațadei.

Uși de intrare din aluminiu: robuste și rezistente la intemperii

O ușă de exterior din aluminiu aparține segmentului premium absolut în construcția casei. Metalul rezistent este ideal pentru construcții mari precum o ușă de intrare moderna din aluminiu cu panouri laterale sau elemente laterale care îmbracă foaia, deoarece este deosebit de stabilă și ușoară. Materialul de înaltă calitate este extrem de ușor de întreținut datorită suprafeței care respinge murdăria.

Dacă combinați ușa de intrare din aluminiu cu sisteme speciale de închidere și balamale de ușă de înaltă calitate, creșteți semnificativ protecția împotriva efracției. La fel ca și în cazul plasticului, există o varietate incredibilă de culori pentru ușile din aluminiu și pentru ușile din față din lemn cu aluminiu. Și în ceea ce privește izolația termică, ușile din față din aluminiu ating performanțe de top datorită valorilor UD scăzute datorită izolației inovatoare.