Intrarea modernă din vise

Uși de intrare din aluminiu

Ușile de exterior din aluminiu sunt moderne, extrem de ușoare și extrem de stabile. Modelele premium realizate manual de la Pirnar sunt adevărate capodopere. De îndată ce simți suprafața și materialul, se dezvăluie perfecțiunea ușilor de intrare Pirnar. Au, de asemenea, izolație de primă clasă și pot fi configurate individual, cu numeroase accesorii. În acest fel obții ușa perfectă conform ideilor tale.

De ce uși de intrare din aluminiu de la Pirnar?

Nicio altă ușă de intrare din aluminiu de pe piață nu impresionează cu inovații echivalente. O ușă de la Pirnar impresionează prin potrivirea perfectă și prin măiestria unică. Îmbunătățită cu iluminare, scanare digitale sau secțiuni elegante de sticlă, vă puteți personaliza ușile din aluminiu pentru zona de intrare perfectă.

Avantajele generale ale ușilor de intrare din aluminiu

Aluminiul are o stabilitate naturală și, prin urmare, este extrem de rezistent. Datorită tehnologiei moderne și proprietăților speciale ale materialului, o ușă din aluminiu atinge o calitate foarte înaltă. Construcția stabilă asigură, de asemenea, o siguranță excelentă. Determinați singur echipamentele suplimentare de securitate și, dacă doriți, creșteți protecția împotriva efracției pentru o locuință sigură în care să vă simțiți mereu bine protejat, ca acasă.

Avantajele ușilor de exterior din aluminiu Pirnar

Datorită materialului de înaltă calitate, cu grosime mare a ușii și geam termoizolant opțional, o ușă de exterior din aluminiu asigură o izolare termică excelentă și, astfel, costurile de încălzire reduse.

 • proprietăți izolante excelente
 • modele unice
 • securitate excelentă
 • configurabile individual

Alegeți între diferite tipuri de sticlă pentru secțiunea dvs. luminoasă, uși frontale din aluminiu cu panouri laterale sau supralumină: sticlă transparentă, sticlă securizată și sticlă ornamentală. Am stabilit pentru dumneavoastră avantajele fiecărui tip de sticlă în detaliu.

> Uși de exteriordin aluminiu cu sticlă

Alegeți mânere personalizate pentru ușile din aluminiu

În comparație cu alte elemente ale unei uși din aluminiu, mânerul ușii primește de obicei puțină atenție. Dar tocmai acesta este atins în fiecare zi. Prin urmare, nu numai că ar trebui să fie proiectat atractiv, ci și să se simtă bine. Toate mânerele noastre sunt lucrate manual și fiecare piesă este unică. Alegeți între elemente mate și lustruite, precum și detalii fine.

La Pirnar, în funcție de model, există o varietate de opțiuni pentru mânerul ușii dvs. – de la mânere rotunde și pătrate până la mânere subțiri, mânere complet iluminate sau mânere încorporate în foaia ușii până la sistemul unic, invizibil – OneTouch – care activează mânerul ușii cu amprenta.

Gamă largă de modele de uși

Cu o gamă largă de modele, nuanțe, sticle și accesorii din care să alegeți, aveți la dispoziție o varietate de modele unice din care să vă inspirați.

În detaliu, acest lucru este exprimat în următoarele puncte:

 • protecție ridicată la efracție
 • izolare termică ridicată
 • izolare fonică integrată
 • stabilitate ridicată, rezistență la intemperii și durabilitate
 • ușor de întreținut
 • multe opțiuni de culoare
 • stabilitatea valorii

Uși din aluminiu de înaltă calitate în diverse linii premium

Toate seriile de uși de exterior Pirnar sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și impresionează prin eleganța lor atemporală. Prin urmare, capodoperele de design au primit deja premii de la o gamă largă de experți. Ușile din aluminiu sunt disponibile în trei serii de înaltă calitate: Optimum, Premium și Ultimum. Toate trei îndeplinesc cerințele înalte ale clienților noștri. Linia de bază conține deja cel mai înalt nivel de siguranță, rezistență, manopera impecabilă și design sofisticat.

Dacă doriți, puteți face upgrade la versiunea ușii din aluminiu cu sticlă fină, care este fabricată profesional și cu cel mai înalt nivel de măiestrie și precizie.

Eleganță contemporană de la Pirnar

Izolarea termică, securitatea și funcționalitatea ușilor și ferestrelor sunt garantate doar lățimea și înălțimea sunt exacte. Există așadar diverse ajutoare de măsurare pentru determinarea dimensiunilor ușilor și ferestrelor, care arată, printre altele, ce trebuie luat în considerare atunci când se măsoară în zidărie sau în timpul renovărilor. Pentru a fi sigur că se măsoară lățimea și înălțimea corectă a ușii din față , este recomandat să apelați la un montator profesionist.

Inovații tehnice excelente care îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși

Colecția ONETOUCH reprezintă o nouă generație de uși inteligente de intrare. Finisajul elegant și sofisticat cu mânerul retractabil automat și cititorul de amprente ascuns emană spiritul unic al casei tale moderne.

Modele 3D uimitoare pe care toți le vor remarca

Uși de intrare din aluminiu Ultimum Multilevel

Colecția MULTILEVEL oferă amestecul perfect de eleganță eternă și design creativ. Aceste uși moderne uimitoare sunt concepute pentru cei mai curajoși proprietari. Diferitele combinații de culori și materiale, sticla curbată, finisajele, iluminatul și mânerele maiestuoase întruchipează perfect ambiția, prestigiul și creativitatea care te reprezintă pe tine și casa ta.

Uși din aluminiu cu geam elegant

Cu propriul atelier de sticlă, Pirnar pot realiza modele de sticlă cu măiestrie, precum și multe tipuri diferite de motive. Foliile adezive sunt complet eliminate, deoarece pentru a descrie motivul se folosește un proces special de sablare.

Sticlă transparentă pentru lumină naturală în interior

Sticla transparentă este ideală ca variantă standard. Este relativ ieftină și este potrivită oriunde doriți cât mai multă lumină naturală. Datorită transmisiei mari de lumină a geamului, protecția vizuală din exterior este însă mai mică.

Sticlă ornamentală decorativă

Daca vrei sa iti protejezi in acelasi timp camerele de privirile indiscrete in interior si in acelasi timp vrei sa iti decorezi zona de intrare, sticla ornamentala pentru panoul lateral si co. este ideala.