Uşi de exterior duble, fabricate pe dimensiune

Uși de intrare duble

Indiferent dacă locuiți într-o casă veche sau una recent construită, ușile cu două foi sunt perfecte pentru orice intrare a casei. Ele conferă locuinței dumneavoastră un mic detaliu în plus care o face să arate elegantă și impresionantă. Datorită selecției noastre ample de uși și accesorii, configuratorul nostru vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a proiecta o ușă cu două canate făcută la comandă.

Avantajele ușilor de intrare cu două canate

Ușile duble de la intrarea în casă, datorită construcției lor unice, asigură o izolație termică excelentă. În funcție de modelul și accesoriile alese, acestea pot atenua zgomotele și pot oferi un plus de securitate. Fiind foarte late, ușile cu două canate permit și o mai mare intrare de lumină naturală în clădire, fie prin ferestre fixe deasupra ușii, fie prin luminatoare laterale sau panouri de sticlă în foaia de ușă. În cele din urmă, cel mai mare avantaj al ușilor duble constă în lățimea lor generoasă. Deschizând ambele uși simultan, nu veți întâmpina dificultăți în a muta mobilier sau alte obiecte voluminoase.

Funcționalitate, design și materiale de top

Ușile Pirnar sunt caracterizate de funcționalitate și securitate remarcabile, însoțite de un design vizual excelent. Explorează selecția de uși de exterior premium și lasă-te inspirat să creezi propria ta ușă dublă de la intrare.

Foaie de ușă activă sau inactivă, care e diferența?

Cele două foi ale ușilor cu două canate de obicei se deschid în aceeași direcție. Datorită modului în care sunt construite, acest lucru înseamnă că una dintre foi poate fi deschisă doar atunci când și cealaltă este deschisă. Aici se află distincția între foile active și cele inactive.

Foaie activă

Foaia activă a ușii este cea care va fi utilizată în cea mai mare parte a timpului, deoarece deschiderea ei nu necesită deschiderea și a celei inactice. Pe foaia activă se află mânerul ușii și mecanismul de blocare.

Foaie inactivă

Foaia de ușă inactivă va fi, cel mai probabil, închisă marea parte a timpului. Este concepută să se deschidă doar după ce foaia activă a fost de asemenea deschisă, astfel că este utilizată în principal pentru a deschide ușa în întregime atunci când transportați obiecte mari prin ea.

Posibile configurații de uși de intrare duble

Ușile de exterior cu două foi pot fi proiectate în moduri diferite, în funcție de situația personală de locuit sau de cerințele clădirii. De exemplu, puteți opta pentru o ușă frontală simetrică (cu foi active și inactice de dimensiuni egale) sau puteți alege un design cu proporții asimetrice pentru a avea o foaie activă mai mare, de exemplu. În esență, aceasta se rezumă la trei combinații:

  • 1/2 foaie activă, 1/2 foaie inactivă
  • 2/3 foaie activă, 1/3 foaie inactivă
  • 1/3 foaie activă, 2/3 foaie inactivă

Mai multă lumină naturală prin elemente vitrate

În funcție de dimensiunea zonei de intrare, puteți adăuga la ușa cu două canate elemente precum panouri de sticlă sau luminatoare laterale . Utilizarea mai multor elemente de sticlă permite pătrunderea unei cantități ample de lumină naturală prin ușă, luminând interiorul și conferind zonei de intrare un aspect mai sofisticat. Indiferent dacă doriți luminatoare laterale pe partea stângă sau dreaptă, pe ambele părți, doar o fereastră deasupra ușii sau chiar o combinație a tuturor acestora, adăugarea elementelor de sticlă la ușa dublă transformă o simplă ușă într-o sursă de lumină naturală binevenită.

Alegerea direcție de deschidere a ușii

Indiferent dacă aveți o ușă PVC, o ușă de lemn sau o ușă din aluminiu – dacă are două foi, direcția în care se deschide va deveni importantă la un moment dat. Puteți alege să instalați ușa deschisă în interior sau în exterior. De asemenea, puteți alege pe ce parte a ușii doriți să fie foaia activă, astfel încât aceasta să se poată deschide fie spre stânga, fie spre dreapta.

Bucurați-vă de o gamă variată de opțiuni de design pentru ușa cu două canate.

Preferați un aspect clasic al ușii de la intrare în casă sau unul modern?

Într-un fel sau altul, ușa de exterior cu două canate va adăuga caracter casei dumneavoastră. Puteți folosi diverse elemente de design și accesorii pentru a crea ușa dublă de vis.

Pirnar vă oferă posibilitatea de a alege între lemn și aluminiu ca materiale de bază pentru ușa dumneavoastră.

Ambele oferă caracteristici specifice în ceea ce privește izolarea, securitatea și designul. O ușă din lemn cu două foi poate fi proiectată să arate aproape ca o ușă istorică, în timp ce ușile din aluminiu au în general un aspect elegant și modern.

Dacă aveți în plan să adăugați o supralumină, un luminator lateral sau un panou de sticlă pentru foaia de ușă, puteți alege și între diferite tipuri de sticlă. Sticla transparentă permite trecerea maximă a luminii naturale, în timp ce sticla ornamentală este foarte decorativă și împiedică privirile curioase. Între timp, sticla securizată este concepută în principal pentru a rezista la încercările de intruziune.

Puteți alege și o culoare pentru ușa dvs., de la culori clasice și discrete, precum gri, uși albe sau uși antracit, până la culorile mai expresive disponibile în gama de culori RAL. Dacă puteți să vă imaginați, puteți transforma aceasta în realitate cu ajutorul Pirnar.

Comandați uși duble premium de la Pirnar

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei uși din lemn sau din aluminiu și indiferent dacă doriți să aibă o fereastră suplimentară sau ferestre laterale, Pirnar vă pune la dispoziție uși premium potrivite pentru casa dumneavoastră. Proiectați ușa de intrare cu două canate exact așa cum vă place, cu inserții de sticlă, diferite opțiuni de culori în nuanțe pastelate sau vii, elegeți din gama largă de mânere pentru uși, precum și numeroase tipuri de sisteme de siguranță. Pirnar vă va oferi ușa de intrare dublă mult visată!

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior