ACCENTE MODERNE CU MULTĂ LUMINĂ NATURALĂ

Uși de intrare cu sticlă

Ușile de intrare cu sticlă sunt un punct de atracție special pentru zona de intrare a casei dvs., deoarece combină un design modern cu o funcționalitate și securitate grandioasă. Prin decupajele de sticlă sau sticlările complete ale ușii, holul casei este iluminat cu multă lumină naturală. În același timp, o ușă de intrare din sticlă îndeplinește toate cerințele privind izolarea termică, eficiența energetică și siguranța împotriva efracției.

Care sunt avantajele ușilor cu sticlă?

Prin ușile de intrare cu geamuri se poate obține multă lumină naturală în interior și acest lucru o face să pară mai prietenoasă. Din acest motiv și datorită aspectului lor elegant, ele sunt un element de stil popular atât pentru fațada casei, cât și pentru interior.

Iată câteva avantaje ale ușilor de la intrarea în casă cu sticlă:

 • Lumină naturală în casă
 • Combinații de materiale de la sticlă la aluminiu și lemn
 • Element de stil pentru fațade și amenajări interioare
 • Ușoare de întreținut, stabile în formă și robuste
 • Rezistente la zgârieturi
 • Uși de intrare cu aspect de beton
Pirnar - uși exterior

Uși din sticlă și uși cu elemente din sticlă

Prin selectarea tipului de sticlă, puteți beneficia de mai multe avantaje. Geamul ornamentat decorativ oferă mai multă intimitate și protecție vizuală, în timp ce geamul clar lasă mai multă lumină solară să pătrundă în încăpere. Sticla de siguranță compozit (VSG) oferă o protecție îmbunătățită împotriva intrărilor neautorizate. În plus față de design, ușile cu elemente de sticlă au și caracteristici funcționale. Sunt ușor de curățat, rezistente la zgârieturi și prezintă o stabilitate ridicată a formei, ceea ce le face foarte durabile.

Uși de exterior din aluminiu, construite pentru rezistență și stabilitate

Ușile de intrare din aluminiu sunt printre cele mai rafinate și în același timp cele mai stabile uși de intrare. Acest material permite o varietate nesfârșită de modele și se remarcă prin durabilitatea și ușurința sa – proprietăți ideale pentru clădirile rezidențiale și publice. În cazul în care doriți să integrați sticla în ușa din față, aluminiul poate fi un complement excelent pentru a crea o impresie generală plăcută. Ușile de intrare din aluminiu necesită de asemenea întreținere redusă și pot fi personalizate în multe culori RAL diferite.

Configurați ușa cu sticlă după cum doriți

Contactează un consultant și personalizează-ți ușa de intrare conform propriilor idei. Utilizând tehnologia de vopsire cu pulbere, puteți alege culori clasice, precum alb sau antracit, sau puteți opta pentru o culoare RAL specială pentru a conferi o notă extravagantă ușii de intrare.

Diferite tipuri de sticlă pentru ușa ta

Există diverse tipuri de sticlă disponibile, fiecare cu proprietăți unice, pe care le puteți alege pentru a crea uși de intrare moderne, cu panouri de sticlă, panouri laterale sau chiar cu luminatoare. La Pirnar puteți descoperi o gamă largă de geamuri de cea mai înaltă calitate.

 • STICLĂ CLARĂ
 • STICLĂ ORNAMENTALĂ SAU MATĂ
 • VITRALII
 • GEAM SECURIZAT

Acest lucru conferă ușii de exterior un geam atrăgător din punct de vedere vizual pe interior și exterior, care oferă în același timp o vedere asupra holului și a camerelor de zi.

Când lumina din plin este importantă

În funcție de prioritățile pe care le aveți, există diferite tipuri de sticlă care oferă avantaje importante. Dacă doriți să beneficiați de multă lumină naturală, atunci ar trebui să alegeți sticlă clară pentru umplerea ușii de la intrare, pentru o ușă cu două părți laterale sau pentru fereastra de sus. O variantă standard este mai puțin costisitoare și este potrivită pentru zonele în care doriti să beneficiați de cel mai mare flux de lumină naturală. În cazul în care doriți să protejați intimitatea și să evitați privirile curioase, ar trebui să optați pentru sticlă satinată cu elemente de sticlă clară sau pentru sticlă mată sau ornamentată pentru mai multă confidențialitate.

Sticlă securizată ESG și VSG pentru uși

Ușile de intrare sunt punctul vulnerabil al multor locuințe și, prin urmare, este important să se ia măsuri pentru a le proteja împotriva efracției. O soluție eficientă este utilizarea sticlei securizate, mai ales în zonele rezidențiale izolate. Pentru a îmbunătăți proprietățile anti-efracție ale ușii de intrare, se poate completa o ușă masivă de aluminiu cu o inserție de sticlă din sticlă de securitate laminată (VSG). Acest tip de sticlă este compus din mai multe straturi de sticlă unite printr-o folie, oferind astfel o mai mare protecție împotriva loviturilor și a altor încercări de forțare.

Cele mai vândute modele de uși de intrare cu sticlă

Construcții diverse de uși de intrare cu sticlă

La Pirnar, există o varietate de opțiuni pentru ușile de intrare cu sticlă, de la modele clasice cu o singură fereastră până la construcții ample cu multe elemente din sticlă. Puteți personaliza ușa dvs. cu sticlă prin alegerea unei sau chiar a două luminatoare laterale din sticlă, sau a unei ferestre superioare din sticlă (numită supralumină sau „oberlicht” în germană). Dacă aveți nevoie de o deschidere mai mare în fațada casei, puteți configura o ușă cu două părți laterale și o fereastră superioară din sticlă, creând astfel o intrare impresionantă în casă. Această opțiune oferă, de asemenea, mai mult spațiu pentru mobilier mai mare în cazul în care aveți nevoie să mutați obiecte mari în casă.

Uși de intrare in lemn sau aluminiu, prevăzute cu geam

Înainte de a opta pentru un panou de ușă cu elemente de sticlă pentru ușa ta de intrare, trebuie să decizi ce material dorești pentru profilul ușii. În configuratorul nostru, ai la dispoziție o selecție de materiale de profil de înaltă calitate, inclusiv lemn și aluminiu sau lemn-aluminiu.

O ușă de intrare din lemn adaugă un farmec natural zonei tale de intrare. Fiind cartea de vizită a casei, o ușă din lemn poate oferi caracter și personalitate acesteia. Materialul natural de construcție oferă o strălucire confortabilă și caldă, ceea ce crește starea de bine a celor care intră în casă. De aceea, lemnul rămâne încă un material foarte popular în arhitectura modernă și este considerat a fi o alegere populară și astăzi.

Puteți proiecta ușa după cum doriți, datorită gamei noastre largi de lazuri, lacuri și tipuri de lemn disponibile. Din punct de vedere funcțional, lemnul se evidențiază prin capacitatea sa excelentă de izolare termică, ceea ce duce la o eficiență energetică bună. Deși prețul de achiziție pentru o ușă de intrare din lemn poate fi mai ridicat decât cel pentru una din PVC, ușile premium sunt mai avantajoase în termeni de costuri de încălzire mai mici datorită valorilor ridicate de izolare termică.

Alegeți profilele de uși potrivite din lemn sau aluminiu pentru ușa dvs. din sticlă din față și personalizați ușa visată Pirnar.

Personalizați-vă ușa de intrare cu sticlă

Fie că este vorba despre zona principală de intrare sau despre o ușă de intrare laterală, există o varietate nesfârșită de opțiuni de design pentru ușile de intrare cu elemente de sticlă sau ușile de intrare din lemn cu sticlă. Puteți personaliza ușa de intrare Pirnar în funcție de preferințele dvs., de la panouri de uși cu diferite tipuri de sticlă până la profile de uși fabricate din materiale de înaltă calitate și opțiuni, cum ar fi culoarea, protecția împotriva efracției, izolația termică și tipul de deschidere. De exemplu, puteți alege un model clasic în alb sau antracit pentru a sublinia aspectul modern al geamurilor din sticlă, sau puteți proiecta ușa în culori RAL neobișnuite pentru a o transforma în elementul central al fațadei. Opțiunile sunt nelimitate și puteți crea exact ușa de intrare pe care o doriți.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

 • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
 • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
 • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

 • uși de calitate Premium
 • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
 • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior