MAI MULTĂ LUMINĂ

Uși de intrare cu supralumină

O ușă de intrare cu supralumină aduce soarele în casa ta. Lumina de zi suplimentară de la luminatoare face zona de intrare mai luminoasă și mai prietenoasă. Fie cu un profil de ușă din lemn sau aluminiu – proiectează-ți ușa de intrare cu un luminator conform ideilor tale. În configuratorul online de la Pirnar ai vederea perfectă asupra ușii visurilor tale.

Avantajele unei uși de intrare cu supralumină

Marele avantaj al unei uși de intrare cu o fereastră de luminator este furnizarea de lumină naturală a zonei de intrare. Acest lucru nu numai că vă face casa să pară mai luminoasă și mai prietenoasă, ci și economisiți pe costurile de energie electrică pe termen lung. Avantajele unei uși de intrare cu luminator dintr-o privire:

  • lumina naturală a soarelui în zona de intrare,
  • cu geam basculant: alimentare cu aer proaspăt
  • element de design elegant, economie de energie
  • primitoare, intrare prietenoasă, prevenirea mucegaiului

Mai multă lumină în zona de intrare

La ușa de exterior, luminatorul este deasupra ușii. Acesta este de obicei o fereastră clasică care este conectată la ușa din față prin intermediul unei extensii de profil. Datorită poziției sale deasupra ușii și a funcției sale de a lăsa lumina să pătrundă în zona de intrare, fereastra de sticlă este numită supralumină sau luminator superior. Există opțiunea ca acestea să fie cu geam fix sau deschideri basculante.

Diverse variante de construcție

În funcție de modul în care doriți să vă proiectați ușa din față, puteți adăuga uși și luminatoare după cum doriți. Există diferite opțiuni de construcție, cum ar fi adăugarea unuia sau mai multor panouri laterale sau alegerea unei uși cu aripă dublă cu o supralumină – cu un panou lateral dacă este necesar.

Materialul potrivit pentru profilul ușii dumneavoastră

Modelele de uși de intrare cu supralumină sunt disponibile în diferite materiale. Alegeți profile de înaltă calitate din lemn sau aluminiu sau o combinație a ambelor materiale de construcție pentru ușa dvs. Toate variantele au propriile avantaje în ceea ce privește protecția împotriva căldurii și efracției, decorului și ușurința de îngrijire.

Uși de intrare din lemn cu farmec natural

Ușa din față este cartea de vizită a unei clădiri. Ușile de intrare moderne din lemn creează o atmosferă caldă și confortabilă. Tipurile stabile de lemn precum molid, stejar și larice oferă, de asemenea, o durată de viață lungă, o bună izolare termică naturală și, ca materii prime regenerabile, sunt bune pentru echilibrul ecologic.

Proiectați-vă ușa de intrare din lemn sau cu aspect de lemn, exact așa cum doriți: puteți personaliza noua ușă de intrare de la culoare la elemente decorative suplimentare și mânere .

> UȘI DE EXTERIOR DIN LEMN

Uși de intrare din aluminiu pentru stabilitate ridicată

O ușă de intrare din aluminiu se caracterizează prin greutatea redusă și stabilitatea ridicată în același timp. De asemenea, este deosebit de ușor de întreținut, similar unei uși din față din PVC. Suprafața sa mată radiază eleganță și modernitate și, în combinație cu un luminator, atrage privirile către casa ta. Proiectează-ți ușa de intrare din aluminiu cu culoarea RAL la alegere sau dă-i un finisaj rustic din lemn – astfel ușa de intrare va avea un farmec natural. Alternativ, este posibilă și o combinație lemn-aluminiu pentru ușa casei dumneavoastră . Un astfel de model combină proprietățile pozitive ale ambelor materiale de construcție și obțineți o ușă cu stabilitate ridicată, izolare termică și un design cu un caracter puternic.

> UȘI DE INTRADE DIN ALUMINIU

Lăsați lumina naturală să intre în casa dvs. cu o ușă de intrare grozavă cu supralumină

O zonă de intrare modernă și contemporană este întotdeauna ca o carte de vizită personală. Din acest motiv, cea mai bună calitate și designul creativ se numără printre criteriile de selecție esențiale atunci când se ia în considerare achiziționarea de uși de intrare din aluminiu.

Uși de exterior moderne cu luminator și combinate cu sticlă

Fereastra cu geam elegant este, de asemenea, o parte centrală a fațadei casei dvs. și vă îmbunătățește vizual intrarea. Dacă geamul din sticlă are și funcție de rabatare, aveți opțiunea de alimentare cu aer proaspăt – în ciuda ușii închise. Aerisirea regulată previne, de asemenea eficient, dezvoltarea mucegaiului.

> UȘI INTRARE CU STICLĂ

Sfaturi pentru alegerea ușii perfecte de intrare cu luminator

Există diverse opțiuni pentru a vitra supralumina ușii din față. Practic, există următoarele tipuri de sticlă:

  • geamuri multiple
  • sticla clară
  • sticlă securizată

Mai presus de toate, geamurile multiple îndeplinesc cerințe ridicate în ceea ce privește izolarea termică și fonică. În funcție de integrarea geamului în clădiri vechi sau noi, sunt disponibile diferite tipuri de geam astfel încât calitatea izolației (valoarea U) a sticlei să corespundă cu cea a pereților și fereastra luminator să nu se aburească. Geamul dublu este adesea ales pentru clădirile mai vechi, în timp ce geamul triplu este de obicei instalat în clădirile noi.

Pentru panoul lateral al unei uși de exterior se alege adesea sticla ornamentată cu o protecție mai mare a vieții private. Cu toate acestea, sticla transparentă este folosită mai des pentru geamul supraluminii, deoarece este mult deasupra ușii și oricum nu necesită protecție suplimentară a confidențialității. Datorită transmisiei mai mari a luminii, sticla transparentă este o alegere bună dacă preferați zona de intrare cât mai luminoasă.

Dacă doriți să creșteți securitatea și protecția împotriva efracției ușii dvs. de intrare, puteți alege un geam de luminator din sticlă specială laminată securizată (VSG).

Prețul unei uși de intrare cu supralumină depinde de dimensiunile respective, materialul și dotarea dorită. Cel mai bine este să utilizați configuratorul nostru online pentru a afișa o selecție de modele premium. Odată ce ați proiectat ușa visată, vom fi bucuroși să vă recomandăm un dealer din apropierea dvs. pentru achiziție.

Fie că este în alb, antracit sau una dintre numeroasele alte culori din paleta RAL – aveți numeroase opțiuni pentru proiectarea ușii dvs. de intrare cu supralumină. La Pirnar vă puteți aștepta la modele premium de înaltă calitate pe care le puteți proiecta singur. Utilizați configuratorul online pentru a găsi ușa cu stilul dvs. personal și configurați-o pentru a se potrivi cu intrarea dvs.