INTRAREA CU AER NOSTALGIC

Uși de intrare clasice pentru zona rurală

Ușile de intrare ale caselor de la țară transmit veselie, confort și, mai presus de toate, nostalgie. Ușile rustice radiază exact calmul care multora le lipsește în viața de zi cu zi de astăzi. Prin urmare, nu este deloc surprinzător că stilul rustic, fermecător al casei de țară a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Fie că este vorba de lemn clasic sau de o interpretare modernă a aluminiului, tradițional în verde sau atemporal în gri sau alb – o ușă de intrare pentru casă de țară poate fi proiectată într-o mare varietate de moduri.

Ce deosebește ușile de intrare într-un stil rustic?

Ușile de intrare pentru casele de țară sunt recunoscute în primul rând prin caracterul lor clasic, care este evidențiat de un cadru cu zăbrele sau panouri de uși cu aspect casetat. Aplicațiile în relief în filigran, mânerele antichizate din alamă sau decupările luminoase jucăușe din sticlă ornamentală sunt, de asemenea, caracteristice unei uși de intrare în stil rustic.

Configurați ușa de la intrare în stilul unei case de la țară

Diferite materiale pentru ușile de la case de la țară

Casa noastră dezvăluie stilul nostru personal, atât în interior, cât și în exterior. El se regăsește în mobilierul nostru, culoarea canapelei, decorațiunile, dar și în fațada și ușa casei. În special, o ușă de casă în stil rustic reușește să reflecte stilul nostru la prima vedere.

Uși de intrare din lemn sau aluminiu

Prin aspectul său puternic, se evidențiază în mod deosebit și transmite o senzație de căldură și familiaritate în locuință. În timp ce ușile din PVC ale altor producători sunt adesea promovate datorită costurilor lor mai mici, pentru stilul rustic de casă de la țară se recomandă mai degrabă o ușă de intrare din lemn natural sau aluminiu rezistent, cum sunt cele produse de Pirnar. Ambele materiale se remarcă prin avantajele lor specifice.

Uși de intrare din lemn în stil rustic

Dacă doriți ca ușile de intrare să întrupeze stilul clasic de casă de vacanță, lemnul este de obicei prima alegere. Materialul este un clasic absolut și se potrivește perfect cu casa tradițională de țară. Modelele din lemn masiv de stejar sau larice iradiază confort și apropiere de natură prin granulația lor jucăușă. Conceput în diferite lazuri și lacuri, materialul natural devine o atracție armonioasă pentru casa ta.

În plus, lemnul are o izolație termică naturală. Datorita izolării termice bune, o ușă de exterior din lemn pentru case de vacanță îți economisește energie termică în sezonul rece.

Uși de intrare din aluminiu în stil tradițional

Dacă doriți să vă bazați pe stabilitate pură, ușurință și protecție împotriva efracției, puteți proiecta și o ușă de intrare din aluminiu în stil rustic. La fel ca o ușă de intrare din lemn, ușile de intrare moderne din aluminiu pot fi adaptate aspectului tradițional în diferite culori și decoruri.

Uși de intrare vopsite în câmp electrostatic

Cu vopsele cu pulbere de înaltă calitate, putem produce ușa de intrare visată în culori naturale, cum ar fi maro sau verde, sau puteți utiliza tonuri RAL cu aspect de lemn pentru ușa de intrare din aluminiu. Dacă îți decorezi ușa de exterior cu inserții de sticlă cu bare decorative, vei avea ușă modernă din aluminiu cu aspect fermecător de casă de vacanță.

Alegeți dintr-o varietate de stiluri și modele

Ești în căutarea ușii perfecte pentru casa de vacanță? Alegeți din selecția noastră de modele și stiluri. Avem ceva pentru toată lumea, astfel încât să puteți înfrumuseța casa perfectă. Avem o gamă largă de opțiuni pentru ușile de intrare pentru cabană, astfel încât să o puteți găsi pe cea perfectă pentru casa dumneavoastră.

Ușa din față este intrarea în casa ta și, prin urmare, merită o selecție atentă. Dacă locuiți într-o casă tradițională de țară, o ușă de intrare cu stil este esențială pentru a îmbunătăți aspectul proprietății dumneavoastră.

Cu o gamă largă de modele, culori și dimensiuni, puteți configura ușa de intrare perfectă pentru casa dvs. rustică. De la uși elegante cu panouri cu aspect de lemn până la uși moderne din aluminiu, există o ușă care se potrivește fiecărui gust și stil. Asigurați-vă că utilizați măsurătorile corecte pentru a vă asigura că ușa se potrivește perfect cu intrarea dvs.

O ușă de exterior asortată oferă casei tale tradiționale un farmec suplimentar și, prin urmare, nu este doar o îmbogățire vizuală.

Selecție mare de culori RAL pentru intrarea în casă cu aspect tradițional

Nu contează dacă ușa ta de exterior este din aluminiu sau lemn, cu culoarea și designul potrivit poți oferi fiecărei uși stilul perfect de casă de țară.

Alegerea culorilor

O ușă de intrare în alb este perfectă pentru casele unifamiliale cu ferestre tradiționale cu sprosse și o fațadă de cărămidă roșiatică. Este clasică și elegantă – cu un profil curbat și careuri fine de sticlă, este punctul central al fațadei tale. Culoarea albă a ușii de la intrare este complementul perfect pentru exteriorul în mare parte întunecat al unei case de țară.

O ușă de intrare în verde luxuriant este ideală pentru casele din lemn sau clădirile vechi. Nuanțele închise de verde sunt deosebit de solicitate pentru casa de țară, deoarece întruchipează apropierea de natură și tradiție.

Proiectați accesoriile, panourile ușilor și mânerele după cum doriți și personalizați-vă ușa Pirnar.

Ușile de intrare pentru casă de țară de culoare gri sau antracit sunt moderne și atemporale. Ele radiază farmec modern și își păstrează însă caracterul rustic datorită geamurilor decorative. Alegeți dintr-o gamă largă de culori, de exemplu RAL 7016, și proiectați-vă foaia ușii cu un caracter unic, atât la interior, cât și la exterior.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior