Pentru o senzație confortabilă de acasă

Uși de intrare din lemn

Ușile de lemn Pirnar capturează esența naturii pentru a oferi o experiență de locuire unică. Lemnul este un material natural extraordinar, călduros și cu o multitudine de utilizări și beneficii, care rămâne mereu la modă.

Pirnar - uși exterior

Puterea masivă a lemnului pentru siguranța și confortul în locuințe

Acest minunat dar al naturii este prelucrat la Pirnar cu simț artistic și inovații axate pe viitor. Ușile individuale sunt confecționate din lemn masiv de brad, larice sau stejar. Deoarece acest material este o substanță naturală și vie, nici măcar două panouri de ușă nu sunt complet identice. De fapt, natura se asigură că fiecare model este o operă de artă unică. Și al tău.

Ce tip de lemn este cea mai bună alegere pentru o ușă?

Avantajele naturale ale ușilor din lemn

Modele de uși de intrare din lemn

Aruncă o privire la cele mai frumoase modele de uși din lemn Pirnar

Există o varietate practic nelimitată de uși din lemn pentru intrarea în casă. Închideți ochii pentru o clipă și imaginați-vă tipul de intrare pe care doriți să o aveți. Dacă doriți o casă care să aibă un aspect clasic fermecător, atunci veți fi interesat de operele tradiționale din lemn care adaugă un element de rafinament stilului dvs. arhitectural. În cazul în care locuiți într-un oraș aglomerat și doriți să aduceți o notă de căldură în casa dvs. urbană, ușile moderne și solide din lemn pentru intrarea în casă sunt exact ceea ce aveți nevoie.

Uși de intrare din lemn Ultimum Pure – STEJAR

Seria de uși din stejar Ultimum Pure, cu un design masiv și individual, este complementată perfect de mânerul elegant Luxor și finisajul uleiat, potrivindu-se perfect stilurilor arhitecturale avantgardiste. Toate elementele ușii sunt armonios aliniate într-o singură linie, iar lemnul natural oferă un sentiment plăcut și reconfortant, chiar dacă aspectul este modern. Ușile de intrare din lemn, cu părți laterale din sticlă, oferă o prezență impunătoare la intrare și permit mai multă lumină naturală să pătrundă în interior.

Uși de intrare din lemn Premium – MOLID

Această gamă de modele are un design ce se concentrează pe modelul vertical al lemnului de molid, iar detalii de stil includ vizorul de ușă cromat și mânerul rotund de ușă Magmalux, a cărui metal strălucește sub luminile LED. Culoarea calmă și luminoasă este o completare perfectă pentru arhitectura modernă și o expresie a individualității. Combinarea elementelor clasice cu un accent modern creează o intrare perfectă în locuința dvs.

Uși de intrare din lemn Premium – LARICE

Datorită faptului că lemnul de larice nu este disponibil în acest moment, vă recomandăm să verificați dacă avem în stoc modele de uși de intrare de acest fel sau să luați în considerare o ușă de intrare confecționată din alt tip de lemn.
Cu nuanța lor roșiatică, ușile de lemn de larice (zadă) au un aspect extraordinar de călduros. Aceste modele pot fi produse în mai multe variante de culoare și pot fi alese în culori diferite pentru interior și exterior. Lemnul de larice va impresiona prin structura compactă și modelul expresiv al fibrelor, ceea ce va face casa dvs. să iasă în evidență.

Accesorii unice pentru ușile din lemn

Dacă sunteți în căutarea unei uși de intrare din lemn, veți avea opțiunea de a personaliza aspectul acesteia cu o varietate de accesorii. Puteți alege dintre mai multe stiluri, detalii minimaliste sau linii captivante și texturi elegante pentru a obține aspectul perfect pentru dvs. Nu există limite în alegerea elementelor estetice, iar opțiunile includ o gamă largă de culori de lemn, sticlării cu diferite modele și structuri decorative care pot crea efecte vizuale speciale.

Piese unice din lemn cu sticlă și aluminiu

Sticla este un material extraordinar de decorativ și practic, care completează într-un mod minunat lemnul. Într-o ușă elegantă din lemn se poate insera sticlă satinată, sticlă clară, sticlă albă sau metalică, cu motive și reliefuri sau vitralii. Poate fi combinată în mod liber cu aluminiu și îi conferă lemnului o notă modernă. În combinație cu panouri laterale, creează o intrare impresionantă, care se integrează armonios chiar și în cele mai moderne case.

Mânere pentru ușile din lemn

Selecția de mânere, prize și bare de tragere pentru ușile de lemn este extrem de diversă și depinde de stilul casei tale. Ușile de lemn moderne se pot combina frumos cu barele de tragere avangardiste precum OneTouch, care se scufundă automat în panoul ușii. De asemenea, mânerele rotunjite sau dreptunghiulare prestigioase, care sunt disponibile cu iluminare sau cu inscripții luminoase gravate la cerere, se potrivesc perfect cu ușa ta de la intrare.

Selecție bogată de culori

Ușile de intrare din lemn permit o varietate de opțiuni de finisare a suprafeței. Acestea pot fi create într-o culoare RAL sau într-o culoare naturală a lemnului care se potrivește stilistic cu culoarea fațadei casei. Pirnar oferă o gamă largă de vopsele și uleiuri de lazură din stejar, brad și molid, cu care se pot obține diferite efecte de culoare, de la tonuri calde de pământ până la nuanțe mai reci și mai luminoase, care evidențiază, de asemenea, structura individuală a lemnului ales.

Accesorii pentru mai multă siguranță

Ușile din lemn sunt de obicei foarte sigure datorită stabilității lor și durității ridicate. Cu toate acestea, puteți să creșteți nivelul de securitate al ușii dumneavoastră prin îmbunătățirea sistemului de închidere cu echipamente și tehnologii moderne, precum sistemul de blocare SECURO cu scaner de amprentă, care oferă o protecție suplimentară împotriva intruziunii.

Sfaturi pentru alegerea ușilor de intrare din lemn perfecte

Atunci când alegeți culoarea ușii din lemn, trebuie să luați în considerare stilul general al casei dvs. O culoare strălucitoare și vibrantă poate crea o intrare primitoare, în timp ce o nuanță atenuată poate transmite un sentiment de eleganță. Atunci când decideți ce culoare să alegeți pentru ușa dvs. de lemn, ar trebui să luați în considerare și casele din jur din cartierul dvs., precum și celelalte culori ale casei dvs. în considerare. Amintiți-vă, culorile mai închise pot face o cameră să pară mai mică, în timp ce tonurile mai deschise reflectă lumina și deschid spațiul.

De exemplu, dacă locuiți într-o zonă cu veri fierbinți, ar trebui să alegeți o vopsea cu protecție UV sau o culoare care să nu se estompeze în timp din cauza căldurii și a razelor solare. În cele din urmă, alegerea vă aparține – luați în considerare stilul și preferințele dvs. personale atunci când alegeți culoarea perfectă pentru lemnul dvs.

Puteți alege culori care se completează reciproc, cum ar fi galben strălucitor (ral 1012) și verde , albastru intens și roșu, sau alb și negru . Posibilitățile cu Pirnar sunt nesfârșite, deoarece puteți alege dintr-o varietate de culori și finisaje pentru a crea aspectul perfect pentru ușa dvs. din față.

Ușile frontale din lemn au o serie de avantaje față de alte materiale. Sunt extraordinar de tari, stabile, sigure și cu greu îți vine să crezi, chiar de multe ori mai puternice decât oțelul. Prin urmare, o construcție din lemn își dovedește valoarea și în cazul unui incendiu. Datorită masivității deosebite, le putem realiza în diferite dimensiuni.

Lemnul este un material natural care respiră. Echilibrează foarte bine umiditatea și asigură o viață sănătoasă. Datorită masivității sale, oferă o izolare termică excelentă și, cu diverse accesorii, o izolare fonică suplimentară.

Recomandăm curățarea și îngrijirea suprafețelor din lemn de cel puțin două ori pe an. În cazul deteriorării suprafeței, este important să reparați imediat zona deteriorată, altfel există riscul ca apa să pătrundă în lemn, să înghețe iarna și să provoace dezlipirea vopselei.

Influențele externe pot deteriora vopseaua. Curățați suprafața care trebuie să fie uscată și fără praf înainte de a o unge cu o cârpă umedă și ungeți-o din nou. Apoi așteptați 5 minute pentru ca uleiul să se înmoaie. Apoi ștergeți excesul de ulei cu o cârpă.

Sunt sigure și rezistente datorită masivității și durității lor. Puteți oferi securitate suplimentară în mai multe moduri. Alegeți mânere, încuietori, accesorii, dispozitive de vizualizare a ușilor și sisteme de autoblocare de înaltă calitate, care trebuie să fie mai masive din cauza greutății proprie a foii ușii. Recomandăm utilizarea încuietorilor multipunct cu diverse sisteme moderne de închidere. Inserțiile de cilindru pot contribui, de asemenea, la creșterea securității dacă sunt instalate într-o ușă de intrare din lemn de înaltă calitate într-o casă de țară.