Pirnar OPTIMUM

Vă invităm să explorați minunata colecție de modele elegante Optimum, care reprezintă o alegere de calitate superioară în această gamă de prețuri. Ușile de la intrare în casă se evidențiază prin inovatoarea și premiata lor construcție CarbonCore din fibre de carbon, care le conferă o rezistență excepțională chiar și în condiții meteo dificile.

Pirnar PREMIUM

Descoperiți diversitatea largă a ușilor de intrare de înaltă calitate din colecția Pirnar Premium, pentru toate stilurile arhitecturale. Ușile moderne se disting prin designul lor contemporan, tehnologie avansată, opțiuni variate de geamuri, accesorii și elemente decorative unice, în forme și configurații multiple.

Pirnar CLASSICO

Vă invităm să vizionați cele mai elegante modele clasice de uși de intrare din aluminiu și lemn. În colecția specială Classico de la Pirnar, păstrăm toate trăsăturile rafinate și beneficiile tradiției, adaptându-le în același timp cu succes și atractivitate la nevoile și cerințele stilului de viață modern. Modelele Classico se potrivesc cu succes și în arhitectura contemporană.

Pirnar ULTIMUM PURE

Vă invităm să explorați modelele deosebit de inovatoare și premiate ale ușilor de intrare din aluminiu și lemn din seria Pirnar Ultimum Pure. Aceste uși de intrare de prestigiu se remarcă prin suprafețe netede, în care toate elementele sunt înglobate într-o suprafață uniformă, fără colțuri sau rame inutile.

Pirnar ULTIMUM MULTILEVEL

Vă invităm să examinați modelele excepționale de uși de intrare din aluminiu din seria Ultimum Multilevel, care oferă o varietate diversă de dotări suplimentare de calitate superioară.

Seria Ultimum Multilevel se caracterizează prin suprafețe complexe și variate. Utilizând formele în relief 3D cum ar fi dunele de nisip sau valurile marine, se obțin modele frumoase cu structuri tridimensionale.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior