Sticlă laminată cu folie PVB acustică

SGG STADIP SILENCE este un geam stratificat acustic şi de securitate compus din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu ajutorul uneia sau a mai multor pelicule de polivinil butiral acustic PVB (SI).

Confort acustic
Siguranță
Design
Securitate

Informații pentru utilizatorii finali

SGG STADIP SILENCE combină două foi de sticlă clară, lipite împreună cu un strat intermediar de plastic total transparent. Stratul intermediar absoarbe sunetul și reduce nivelul transmis prin sticlă, menținând zgomotul exterior afară sau sunetul la interior.

SGG STADIP SILENCE poate fi combinat cu multe alte produse Saint-Gobain Glass pentru a crea un nivel mai mare de confort în casă.

Izolare acustică

SGG STADIP SILENCE prezintă performanţe acustice mai bune decât sticla SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT având aceeaşi compoziţie, dar asamblată cu polivinil butiral clasic.

Rezistenţa mecanică şi securitatea

SGG STADIP SILENCE prezintă o rezistenţă mecanică şi performanţe de securitate identice cu cele ale SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT, cu aceeaşi compoziţie.

Faţade vitrate

Asamblată sub formă de geam izolant, sticla SGG STADIP SILENCE permite o semnificativă atenuare a zgomotului exterior în clădirile sau locuinţele situate în zone zgomotoase (artere comerciale, periferice, zona gărilor, aeroporturilor etc.).

Acoperişuri

SGG STADIP SILENCE atenuează foarte mult zgomotul produs de ploaie sau de grindină la impactul cu ferestrele şi vitrajele duble situate la nivelul acoperişului.

Pereţi interiori

SGG STADIP SILENCE, utilizat în geam simplu, se potriveşte, în special, pentru realizarea pereţilor vitraţi la:

  • Cabine pentru traducere;
  • Săli de audiţii;
  • Pereţi despărţitori pentru birouri;
  • Săli de şedinţă.

SGG STADIP SILENCE asigură, în aceste situaţii, acelaşi nivel de rezistenţă mecanică şi de securitate precum SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT.

SGG STADIP SILENCE se transformă ca şi sticla stratificată STADIP obişnuită.

Pentru transformarea şi utilizarea sticlei SGG STADIP SILENCE 22.1Si, vă rugăm să ne consultaţi.

Valori spectrofotometrice conform normelor SR EN 410 și SR EN 673
Sticlă exterioară STADIP Silence
Configuraţie vitraj (mm) 4 (16) 4 (90% Argon)
Sticlă interioară PLANICLEAR
Transmisie luminoasă (TL %) 60
Reflexie externă (RL ext%)
Factor solar (g) 0.38
Coeficient de transfer termic, Ug W/(m².K) 1.0