SoundCore – izolare fonică pentru mai multă liniște și confort

SoundCore este soluția perfectă pentru ușile de intrare rezidențiale în medii poluate fonic. În combinație cu etanșarea excepțională și foaia ușii, acestea reduc încărcarea sonoră în spațiile de locuit de peste 18 ori în comparație cu ușile larg deschise. Acest lucru reduce semnificativ intensitatea sunetului care trece prin ușa din față.

ThermoCore – izolație termică pentru mai multă căldură și răcoare plăcută

ThermoCore este o soluție excepțională pentru ușile de intrare ale caselor rezidențiale cu o izolare termică semnificativ mai bună. Panourile extrem de subțiri din nanofibre de sticlă în combinație cu alte materiale izolante contribuie la reducerea consumului de energie și, prin urmare, la economii suplimentare la încălzire. Pierderile de căldură sunt reduse cu aproape 20% comparativ cu ușile convenționale.

SupremeCore – izolare fonică și termică pentru căldură și pace maximă

SupremeCore este soluția supremă pentru ușile de intrare ale caselor rezidențiale, care inspiră cu valori record de izolare fonică și transfer de căldură. Panourile inovatoare de izolare fonică și termică împreună cu alte materiale creează uși solide, cu o izolare fonică excepțională și cu cea mai mică scurgere de căldură posibilă. Nu veți pierde transferul de căldură în detrimentul unei bune izolații fonice.