Inovația remarcabilă CarbonCore

CarbonCore este o construcție hibridă din aluminiu și fibră de carbon, care reprezintă nucleul ușilor de intrare Pirnar. Este singura structură brevetată și cea mai puternică din lume, dezvoltată exclusiv pentru ușile de intrare. Datorită proprietăților sale excepționale, a stimulat imaginația Pirnar în explorarea posibilităților de design și tehnologie oferite. Ușile de intrare premium Pirnar cu structură Carbon Core, au primit și premiul „German Innovation Award Winner„.

Inovația supremă Onetouch

Pirnar OneTouch este prima și singura ușă de intrare din lume cu mâner automat retractabil. Când cititorul de amprente ascuns recunoaște proprietarul, mânerul se iese din planul ușii elegant și automat, iluminând împrejurimile sale, iar ușa se deblochează. Câteva secunde după închidere, ușa revine automat la o suprafață curată fără mâner. Mânerul OneTouch este câștigătorul prestigiosului premiu internațional German Design Award și ușa de intrare OneTouch este menționare specială a premiului German Design Award și finalistă la Architizer A+.

Eleganța minimalistă Ultimum Pure

Ultimum Pure este o linie de uși de intrare prestigioase, distincte prin curățenia suprafețelor. Acestea sunt uși de exterior pentru casele cele mai moderne și admiratorii cei mai exigenți ai perfecțiunii. Toate elementele ușii sunt imersate într-un plan uniform, fără margini și cadre inutile. Pure Line este distinsă cu mențiunea specială German Design Award și finalistă Architizer A+.

Maner usa cu pattern incrustat

Estetică sofisticată MagmaLux

Mânerele MagmaLux au încrustat un model deosebit în mijlocul suprafeței de oțel sau aluminiu, care se integrează fluid în suprafața metalului. Decorul cu gravură iluminată crează o apariție dinamică a mânerului și implicit a ușii. MagmaLux a fost distins cu prestigioasa mențiune specială German Design Award.

Maner cu cristal

Mânerele de lux CrystaLux

Mânerele CrystaLux sunt decorate cu detalii din sticlă de cristal care se iluminează discret în întuneric și adaugă un plus de prestigiu ușii tale. În colaborare cu  Rogaška Glassworks, am proiectat un model frumos, făcut manual din sticlă, care este pur și simplu impresionant și, în același timp, creează o intrare luxoasă și elegantă în casa ta. CrystaLux este deținătorul prestigiosului German Design Award Special Mention.

Maner cu gravura iluminat

Personalizare luminoasă LabeLux

Mânerele LabeLux permit personalizarea prin inscripționarea gravată luminoasă  – numele tău de familie, poate un cuvânt sau un gând care înseamnă mult pentru tine. LabeLux a primit German Design Award Special Mention.

Intrarea magnifică Theatrica

Theatrica este prima ușă masivă, contacteless și total automatizată din lume, potrivită pentru casele pasive sau cu consum redus de energie. Este un perete de intrare care se deschide și se închide ca prin minune doar proprietarului. Doar cu o privire. Este cel mai personal și unic lucru pe care îl vei exprimenta în fața intrării. Theatrica a primit prestigiosul German Design Award.